BIZARN0 VJENČANJE: Mladenka preminula tokom vjenčanja, mladoženja se oženio njezinom sestrom

716

Zvuči kao scenarij za neki bizarni film, no čini se kako se stvarno dogodilo u Indiji. Nakon što je mladenka Surabhi preminula tijekom ceremonije vjenčanja, mladoženja Manoj K. je uz suglasnost roditelja nastavio vjenčanje i oženio se s Surabhinom mlađom sestrom.

Prema pisanju tamošnjih medija, a koje prenose i njemački, vjenčanje se odvijalo u indijskoj saveznoj državi Uttar Pradesh.

Lokalni portal “News18” piše kako je mladenka po imenu Surabhi preminula od zastoja srca tijekom ceremonije vjenčanja. Mladenci su razmjenjivali vijence na tradicionalni hinduistički način kada se Surabhi srušila. Liječnik je samo još mogao utvrditi njezinu smrt.

Umjesto da otkažu slavlje s obzirom na tužni događaj, obitelji mladenaca navodno su se dosjetile da se Manoj K. oženi sestrom preminule mladenke.

– Nismo znali što učiniti u toj situaciji – rekao je Surabhin brat za indijsku novinsku agenciju Indo-Asian News Service.

Surabhino tijelo su odnijeli u drugu prostoriju, a potom se mladoženja oženio sa sestrom svoje pokojne mladenke.

– Bila je to teška odluka. Jedna kći je bila mrtva u jednog prostoriji, a u drugoj se održavalo vjenčanje druge kćeri. To je velika tuga – rekao je ujak dviju sestara. (Fenix-magazin/MD)

Comments
Loading...