Imam divnog dečka Mirka sa kojim sam već 2 godine

132

Imam divnog dečka Mirka već dvije godine. Na početku nam je inti_imni odnos bio savršen. A u zadnje vrijeme sve se promijenilo. Sve smo se manje seki_sali a i kada jesmo nisam svi_ršila. Već sam zaboravila kako je to biti izgubljen u transu orgi_azma.

Mirko se trudio ali nije išlo. Jednog dana me je zatekao kada je rekao da se za dva sata sredim neka se okupam, namirišem, obrijem svoju rii_bicu i obučem nešto izazai_ovno. Poljubio me i otišao. Poslušala sam ga i učinila to.

Skroz sam obrii_jala svoju ribi_icu kako ju je Mirko volio zvati i depi_ilirila se . Sredila sam se potpuno.
Tada sam si počela mili_ovati i kliti€oris i par puta sam si zai€bila prst. Nekako mi je postajalo ugodno i sve sam teže disala. “Ahahaha
Mmmmm
Aaaaaaaaaahh” jeicala sam i uzdiisala. Svri_šila sam ali.

Pitala sam se jesam li bolesna. Ubrzo sam se uvjerila u suprotno .
Mirko je došao sa svojim prijateljem Željkom. Željko je bio jakoo zgodan. Moja prijateljica jei_bavala se s njim i kaže da je postala ovisna o njemu. Čak da bi mu platila da je jei_be.
“Draga poznaješ Željka. E sada ćemo te obojica dovesti do orgai_zama kakvog ne pamtiš” rekao mi je Mirko i šokirao me.

Počela sam se odupirati ali kada mi je Željko prišao i uvalio jezičinu u usta umirila sam se. Kako se smo dobro ljubi.

Ljubio mi je vrat i u jednom potezu skinuo krpicu koju sam imala na sebi. Stajala sam goi_la pred njima i drhi_tala. “Prelijepa si” rekao mi je Željko. Podigao me i držeći za strai_žnjicu nosio do sobe.

“Skini se Mirko” kao da mu je naredio dok je skii_dao sebe. Bila sam potpuno izbezumljena ovako nešto nisam doživjela nikada. Ubrzo su obojica ostala potpuno goi€la. Željko je imao puuuuuno veći komada od Mirka.

Vidjela sam kako puli_sira i postaje sve veći. “Ajjjj” izletjelo mi je iz grui_di koje je obuzela vatra a tijelo trnci.

Već sam se ovli_ažila. Željko se spustio kraj mene i počeo mi lii_zati i sisi_ati nabi_rekle brai_davice.
“aaahhhhhhh . Mmmmmmm.
Ohhhhhhh
“tiho sam stei_njala i uzdi_isala. Cijelo tijelo mi je obuzela vatra. Spuštao se niže cijelo vrijeme liži_ući moju maickicu, poceo me je da zestoko jei_be i mnogo mi se dopalo…

Comments
Loading...