PUCNJAVA U NJEMAČKOM GRADU: Ubijen 30-godišnjak, policija traži OVE počinitelja

1,375

U četvrtak (3. lipnja) u Hannoveru je ubijen 30-godišnji muškarac. Prema policijskom priopćenju, muškarac je ubijen u svađi s još najmanje jednom osobom.

Ured krim policije u Hannoveru je izvijestio kako su svjedoci zvali policiju u četvrtak oko 13.30 sati zbog sukoba na raskrižju Arndtstraße/Weidendamm.

Posvađali su se vozači dvaju vozila, Porsche Cayenne i Mercedes-Benza S500.

Vozila su stajala na semaforima na Weidendamm u smjeru Herschelstraße. Spor je eskalirao do te mjere da je iz Mercedes-Benza u Porsche ispaljen najmanje jedan hitac.

Ubrzo nakon toga Porsche se počeo kretati, ubrzao i prešao raskrižje te se frontalno zabio u premetni znak na suprotnoj strani ulice. Iz Porschea je izašao 30-godišnjak i ubrzo se srušio. Muškarac je preminuo na mjestu događaja.

Svjedoci tvrde kako je putnik iz Mercedes-Benza pobjegao pješice. Policija je ogradila mjesto događaja, a promet je nekoliko sati bio blokiran tim dijelom grada. Policija traži počinitelja.

Mole se svjedoci koji mogu pružiti informacije o sporu ili drugim osobama koje su bile uključene u spor da se jave službi krim policije u Hannoveru na broj 0511 109-5555. (Fenix-magazin/MD)

Comments
Loading...